Ajankohtaista

 
 
 

17.02.2020

Mirja Marsch - Kirjottuja maalauksia 25.2. -29.3.2020


Taiteessani pyrin tuomaan esille  omaa mielenmaisemaani erilaisten hahmojen kautta. Ihmisiä kuvaavat teokseni ovat pääosin henkilöistään irrotettuja muotokuvia, niin että ne toimivat omien ajatuksieni ja tunnelmieni välittäjinä. Teoksissani esiintyvät usein myös eläimet, luonto onkin suuressa osassa  inspiroitumistani. Harakat, varikset ja mustarastaat elävät pihapiirissäni ja pääsenkin seuraamaan niiden elämää päivittäin. Puista pihlaja on omaan silmääni koristeellisin, syksyisin ruskan aikana lehdet ovat kuin maalauksia monine värisävyineen. Oranssista tummanpunaisiksi muuttuvat marjat ovat kuin luonnon ripottelemia koruja. Pihlajan lehdet ja marjat esiintyvätkin töissäni usein.

Teoksissani yhdistän kirjontaa kankaanpainovärein maalaamiini kuviin. Kirjonnalla teoksiini syntyy kolmiulotteisempaa pintaa. Käytän myös muita materiaaleja, kuten paljetteja, tuomaan mattapintaiseen maalaukseen valoa ja kontrasteja. Kirjonnassani luon kirjomani mallit itse. Pyrin vapaaseen, luovaan ilmaisuun, niin että työ kehittyy koko ajan valmistuessaan. Näin teoksissani olevat kirjonnat pysyvät eläväisinä ja koen itse löytäväni työskennellessäni uusia oivalluksia.

Näyttely on saanut jatkoa seuraavaksi aikataulutetun näyttelyn peruuntumisen vuoksi. Tervetuloa tutustumaan sunnuntaihin 29.3.2020 saakka!

Näyttely on avoinna
TI-PE 10-16
LA 10-14
SU 12-16

Vapaa pääsy.


Forssan museo 
Wahreninkatu 12
30100 Forssa
Mirja Marsch - Kirjottuja maalauksia 25.2. -29.3.2020
 

 
 
 
 
 
 
Saavutettavuusseloste | login Synergia Foxy